Naše vize

Jsme součástí sítě realitních kanceláří, která pokračuje v poskytování realitních služeb ve špičkové bankovní kvalitě svým stávajícím i novým klientům. Jsme nástupce původní Realitní společnosti České spořitelny (dceřiná společnost České spořitelny, a.s., která působila na realitním trhu od roku 2002 do září 2020, kdy ukončila své aktivity na realitním trhu).

Působíme po celé České republice, své regionální zástupce máme ve všech krajích a vyznáváme stejné hodnoty a cíle jako měla RS České spořitelny. Pro Vás, naše klienty z řad bankovního sektoru i mimo něj, nadále zajišťujeme komplexní realitní služby, mezi které patří prodej, koupě nebo pronájem starších nemovitostí i nových bytů z developerských projektů a novostaveb.

Obstaráváme rovněž doprovodný právní a finanční servis jako například převod do osobního vlastnictví, odhad ceny, zprostředkování hypoték a úvěrů i převod a zápis do katastru nemovitostí. Samozřejmostí je rovněž poradenský, marketingový i právní servis a další podpůrné analytické služby.

Zaměřujeme se na moderní formy prezentace a prodeje, které přinášejí ještě vyšší rychlost a efektivitu, kterou si současná doba žádá.

Služby poskytujeme jak jednotlivcům, tak developerům.

Masivní inzerce Exportujeme na