Máte volné prostředky a rozhodujete se, kam je investujete?

Apartmány od 3.000.000 Kč

Kupte si nemovitost v nejbezpečnější prázdninové destinaci, na nejnavštěvovanějším z kanárských ostrovů, ostrově Tenerife. Stejně jako to dělají česke celebrity, které se do tohoto kouzelného místa zamilovaly a rády se sem vrací za sluncem a přírodou.

Ukaž všechny zahraniční nemovitosti

 

Investujte do nemovitostí na Tenerife

Kanárské ostrovy jsou autonomní společenství Španělska. Je to souostroví sedmi hlavních ostrovů a šesti menších ostrůvků sopečného původu. Kanárské ostrovy patří již několik let k jedné z nejbezpečnějších cestovních destinací na světě. Největším a nejlidnatěším ostrovem je Tenerife, které společně s ostrovy El Hierro, La Palma a La Gomera tvoří tzv. západní provincii. Ostrovy Grand Canaria, Fuerteventrufa, Lanzarote patří do východní provincie. Kanárským ostrovům se přezdívá "ostrovy věčného jara". Ať sem totiž přijedete v jakémkoli ročním období, je zde stále příjemné klima. Nikdy zde nejsou extrémní zimy ani extrémní horka.

Proč investovat právě s námi?

V dnešní rychlé a uspěchané době mají lidé spoustu možností kam investovat svoje peníze - ať už to jsou dluhopisy, fondy, akciový trh či třeba kryptoměny. Přenechávají tak starost o své peníze někomu jinému a čekají na vyplacení svých úroků. Ne vždy jsou tyto investice bezpečné, až u 30% z nich lidé o své investice přijdou. Jednou z nejbezpečnějších investic je stále investice do nemovitostí. Investujte bezpečně, investujte s námi!

Co se děje s nemovitostí ve vaší nepřítomnosti?

V momentě, kdy na ostrově nejste, vám zajistíme kompletní správu nemovitosti od běžného úklidu, údržby bazénu, nákupu vybavení až po rekonstrukci vaší nemovitosti. V případě zájmu zajistíme pronájem nemovitosti turistům přes náš rezervační systém, který je propojen na další prodejní servery. Tím zvýšíte návratnost vaší investice. Výnos může dosáhnout až 15% ročně.

Služby realitní kanceláře:

  • Vyhledání nemovitosti dle přání klienta
  • Náup a prodej nemovitosti
  • Vyřízení potřebné dokumentace k nákupu (bankovní účty, NIE atd.)
  • Právní služby v místě lokality s českým úředním překladem
  • Vyřízení hypotéky v zahraničí (lepší podmínky než v ČR)
  • Pronájem vaší nemovitosti (celoroční nebo jen v době vaší nepřítomnosti)
  • Správa nemovitosti
  • Výstavba rodinných domů
  • Developerské projekty
  • Zprostředkování nákupu nemovitosti z exekucí

Pro Golfisty

Na Tenerife se nachází sedm krásných golfových hřišť. Golfová hřiště na Adeje patří k těm nejlepším, nejznámějším ale také  těm nejdražším. Kanárské ostrovy se díky svému klimatu stávají jediným místem v Evropě, kde si můžete zahrát golf na zeleném trávníku i v zimě. Golfová sezóna začíná v říjnu a končí na konci dubna. Hřiště jsou ale přístupná po celý rok.

 

Masivní inzerce Exportujeme na