Zpět na přehled

Stylová roubená chalupa po nákladné rekonstrukci, 220m2 obytná plocha, pozemek o celkové výměře 893m

Evidenční číslo: 126
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Kořenov, Jablonec nad Nisou
Cena: 15 490 000Kč
15 490 000Kč

Popis nemovitosti

Jste milovníci přírody, klidu a pohody? Pokud hledáte druhý domov pro svoji rodinu na exkluzivním místě, tak právě pro Vás máme v nabídce stylovou chalupu po kompletní nákladné rekonstrukci, která se nachází na pomezí Jizerských hor a Krkonoš, v horském městečku Kořenov ve vyhledávané rekreační oblasti nedaleko nájezdu na cyklotrasu Famberka, která vede Krkonošským národním parkem.

Roubená chalupa disponuje velkorysou obytnou plochou k vašemu využití o výměře 220m2 čistých obytných ploch.
V přízemí chalupy naleznete tradiční prostornou jídelnu, kam pohodlně usadíte 14 lidí, a je tak vhodná pro pořádání večeří a oslav s rodinou či přáteli.
Obývací pokoj s kamenným krbem navodí příjemnou atmosféru. Součástí luxusní dřevěné kuchyně jsou kromě běžných spotřebičů jako je trouba a digestoř, také mikrovlnka zabudovaná do falešných krbových kamen, které tvoří elegantní doplněk kuchyňského prostoru. V přízemí domu naleznete také jednu ložnici a koupelnu se sprchovým koutem a s wc.
V podkrovním patře, které je přístupné po širokých dřevěných schodech najdete další velmi prostorově nadstandardní tři ložnice, přičemž dvě ložnice navíc disponují vestavným patrem pro vaše děti, v patře se dále nachází velmi komfortní koupelna s vanou a dvěma umyvadly.
V domě najdete řadu dřevěných prvků, jako jsou originální dřevěná okna z dubového dřeva, dubové schodiště a obložení stěn, vestavěná dřevěná kuchyně, dřevěné stropní trámy a roubení.
Vytápění je řešeno podlahovým topením, které je napojeno na tepelné čerpadlo, a lze řídit dálkově pohodlně z domova. Je možné také topit v krbových kamnech.

U domu je k dispozici komfortní posezení pod pergolou s možností venkovního grilování. Součástí domu je také přilehl malý domek, kde pohodlně uschováte lyže i kola, nářadí, sekačku a vše potřebné k údržbě zahrady.

Elektrika je napojena na místní rozvody, voda je řešena z obecního vodovodu, ohřev vody zajišťuje bojler. Odpadní vody jsou svedeny do kořenové vsakovačky. Parkování je možné pro více aut aut na vlastním pozemku.

V okolí naleznete řadu cyklotras pro letní vyžití a v zimě se můžete těšit z lyžování v sousedství kde najdete skiareál Harrachov, Rejdice, Paseky nad Jizerou a 80 km dlouhé upravené běžecké stopy.

Doporučuji k prohlídce, pro více informací volejte makléřce.

Základní údaje

Evidenční číslo126
Typ nemovitostiRekreační objekty
UpřesněníChalupa
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cena15 490 000
Měna
Složení cenys provizí RK, cena k jednání

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaKořenov, Jablonec nad Nisou
AdresaKořenov
GPS latitude50.755118
GPS longitude15.365517

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySmíšená
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníZahrada, Zařízeno nábytkem, Sklep, Parkování, Terasa
Možnosti topeníPodlahové
VodaDálkový vodovod
OdpadTrativod
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
OkolíRekreační
Elektro230V

Plochy

Obytná220 m2
Podlahová220 m2
Zahrada757 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Kateřina Rejnartová

Kateřina Rejnartová

+420 777661257